Kimchi2

KOREAN KIMCHI

KOREAN KIMCHI

Zanurz się w ostro-kwaśnym smaku z daniem OYAKATA KOREAN KIMCHI. Danie z makaronem w stylu koreańskim o smaku typowym dla kimchi, czyli marynowanych warzyw o kwaśnym smaku, z dodatkiem kapusty i chili. To połączenie tworzy harmonijną całość, w której kwaskowatość i ostrość będą towarzyszyć Twoim kubkom smakowym przez cały posiłek.

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Sposób przygotowania

ssss

Otworz Kubek
1
Otwórz kubek, wyjmij saszetkę
z sosem.
Zalej Makaron
2
Zalej makaron gorącą wodą.
Przykryj Kubek
3
Przykryj kubek plastikowym wieczkiem
na 3 min.
Odlej Wode
4
Odlej wodę przez otwory
w wieczku.
Dodaj Sos
5
Dodaj sos
i wymieszaj.