Kimchi2

KOREAN KIMCHI

KOREAN KIMCHI

Zanurz się w ostro-kwaśnych smakach Korei z daniem OYAKATA KOREAN KIMCHI. Inspiracją jest klasyczny smak kimchi, czyli marynowanych warzyw o wyrazistej kwasowości, wzbogaconych o pikantne chili i świeżą kapustę. Makaron w tym daniu tworzy harmonijną całość, w której kwaskowatość i ostrość będą towarzyszyć Twoim kubkom smakowym przez cały posiłek.

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Sposób przygotowania

ssss

Otworz Kubek
1
Otwórz kubek, wyjmij saszetkę
z sosem.
Zalej Makaron
2
Zalej makaron gorącą wodą.
Przykryj Kubek
3
Przykryj kubek plastikowym wieczkiem
na 3 min.
Odlej Wode
4
Odlej wodę przez otwory
w wieczku.
Dodaj Sos
5
Dodaj sos
i wymieszaj.