Teriyaki

JAPOŃSKI KURCZAK TERIYAKI

JAPOŃSKI KURCZAK TERIYAKI

Przygotuj się na prawdziwe kulinarne doznania i spróbuj jednego z największych klasyków japońskiej kuchni – OYAKATA JAPOŃSKI KURCZAK TERIYAKI. To niezwykłe połączenie tradycyjnej receptury sosu teriyaki ze smacznym makaronem z dodatkiem kawałków mięsa z kurczaka i warzywami.

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Sposób przygotowania

ssss

Kurczak Teriyaki1
1
Otwórz kubek, wyjmij saszetkę
z sosem.
Kurczak Teriyaki2
2
Zalej makaron gorącą wodą.
Kurczak Teriyaki3
3
Przykryj kubek plastikowym wieczkiem
na 3 min.
Kurczak Teriyaki4
4
Odlej wodę przez otwory
w wieczku.
Kurczak Teriyaki5
5
Dodaj sos
i wymieszaj.