Yakisoba Klasyczny

JAPOŃSKI KLASYCZNY

JAPOŃSKI KLASYCZNY

Odkryj smak tradycyjnej Japonii z OYAKATA YAKISOBA CLASSIC w torebce, to połączenie makaronu z wyrazistym sosem sojowym i mieszanką aromatycznych przypraw korzennych: imbir, goździki i cynamon. YAKISOBA stanowi doskonałą bazę do eksperymentów kulinarnych - dodaj swoje ulubione składniki, aby stworzyć oryginalne, smakowite danie w stylu japońskim.

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Sposób przygotowania

TYPOWO JAPOŃSKI

Classic1
1
Zagotuj w garnku 150 ml wody. Dodaj makaron.
Classic3
2
Gotuj go przez 3 min.
Classic2
3
Dodaj sos z saszetki.
Chicken4
4
Wymieszaj i gotowe!

Sposób przygotowania

alternatywny

Cla 1 2 Kopia
1
Pokrusz makaron i wsyp do miski.
Cla 1 1 (1)
2
Zalej makaron gorącą wodą. Odczekaj 3 minuty, następnie odlej wodę.
Cla 1 2 (1)
3
Dodaj sos z saszetki.
Cla 1 3 Kopia
4
Wymieszaj i gotowe!