Przepisy oyakata

VEGE

< Powrót

MAKARON Z SOSEM SOJOWYM I DODATKIEM SZCZYPIORKU I PORA

SKŁADNIKI:

1 danie OYAKATA Japoński Curry
1/2 łyżeczki sosu sojowego
1/2 łyżeczki oleju sezamowego
1 łyżeczka sezamu
2 posiekane ząbki czosnku
1 nori
1 żółtko
1 pokrojony w paski por
1 łyżeczka drobno pokrojonego szczypiorku do dekoracji

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Wymieszaj sos OYAKATA Japoński Curry, olej sezamowy, posiekany czosnek i sezam. Ugotuj i odcedź makaron OYAKATA Japoński Curry. Zalej makaron przygotowanym sosem i wymieszaj. Na wierzch makaronu połóż surowe żółtko i udekoruj danie szczypiorkiem, porem i nori.

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!